Besplatna dostava za kupovinu iznad 99 KM!

Besplatna dostava za kupovinu iznad 99 KM!

domplusshop@gmail.com

Home Kućanski aparati Dvoslojno kuhalo za vodu od nehrđajućeg čelika 2.5L
Akcija!

Dvoslojno kuhalo za vodu od nehrđajućeg čelika 2.5L

34,00 KM

Kvalitetno kuhalo za vodu od nerđajućeg čelika postaje neprocjenjiv dodatak vašoj kuhinji. Osim što je estetski privlačno svojim glatkim nerđajućim čeličnim dizajnom, ovaj uređaj pruža praktičnost i funkcionalnost na najvišem nivou.

Dvostruki zid uređaja izrađen je od kvalitetnog PP materijala obloženog čvrstim nerđajućim čelikom, čime se osigurava dugotrajna izdržljivost i otpornost na ogrebotine. Bez obzira na to koristite li ga svakodnevno ili povremeno, kuhalo će zadržati svoj izgled i performanse.

Jedna od ključnih karakteristika ovog kuhalo je njegova sigurnosna tehnologija. Automatsko isključenje sprečava pregrijavanje uređaja i vrenje na suho, čime se osigurava vaša sigurnost i dugotrajnost uređaja. Kuhalo će se samo isključiti čim voda dosegne tačku ključanja ili kada nema vode u kuhalu.

Da bi vam omogućili praktičnost u rukovanju, dodali smo dršku otpornu na toplotu i protivkliznu dršku koja garantuje da uređaj neće skliznuti iz ruku tokom upotrebe. Bez obzira na to jeste li iskusni kuvar ili početnik, ovo kuhalo će vam pomoći da brzo i jednostavno pripremite tople napitke i obroke.

Specifikacije proizvoda:

Materijal: Dvostruki zid s kvalitetnim PP materijalom obloženim nerđajućim čelikom

Snaga (W): 2000W

Napon (V): 220-240V

Ovaj električni uređaj će postati nezamenjiv deo vaše kuhinje, čineći pripremu čaja, kafe, supe i drugih toplih napitaka bržom i sigurnijom nego ikada pre. Olakšajte si život uz ovaj pouzdan i elegantan uređaj za zagrevanje vode.

Ovaj sofisticirani aparat nije samo sredstvo za grijanje vode; to je estetski dizajnirano kuhalo koji kombinuje vrhunsku funkcionalnost s elegantnim izgledom, čineći svaki trenutak kuvanja vode posebnim.

Kvaliteta Izrade

Izrađeno s pažljivim detaljima, naše Kuhalo odlikuje dvostruki zid od nehrđajućeg čelika obložen kvalitetnim PP materijalom. Ovaj složeni dizajn ne samo da pruža izuzetnu izdržljivost već i štiti korisnike od mogućih opekotina, čineći ga sigurnim i dugovječnim dodatkom vaše kuhinje.

Pametna Tehnologija za Bezbjednost

Uživajte u potpunoj bezbrižnosti zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji našeg kuvala. Automatsko isključivanje nakon dostizanja tačke ključanja i zaštita od rada bez vode čine ga sigurnim i praktičnim za upotrebu. Više ne morate brinuti o tome je li ostao uključen ili je li voda isparila.

Ergonomska Praktičnost

Napravljeno s korisnikom na umu, naše Kuhalo je opremljeno termo-otpornim antikliznim držačem. Držite aparat udobno i sigurno, eliminirajući rizik od klizanja ili opekotina. Sada je priprema tople vode postala ne samo sigurna već i izuzetno jednostavna.

Tehničke Inovacije

S tehničkim karakteristikama koje zadovoljavaju potrebe modernog korisnika, Kuhalo od Nehrđajućeg Čelika radi na naponu od 220-240V s snagom od 2000W. Električni izvor napajanja omogućava brzo zagrijavanje vode, pružajući vam momentalni pristup vrućem napitku ili vodi za kuhanje.

Zaključak – Vaš Dnevni Ritual Kuvanja Vode

Ovo Kuhalo nije samo kuhinjski aparat; to je investicija u vašu svakodnevnu udobnost i kvalitetu života. Kada žudite za savršenom šoljom čaja, kave ili instant obrokom, naše Kuhalo od Nehrđajućeg Čelika će biti vaš vjerni saveznik. Stvoren za ljubitelje fine kuhinje, ovo je kuhalo koje prelazi granice običnog - dobrodošli u vrhunski doživljaj pripreme vode. 🌡️☕✨

Kako Se Brinuti za Kuvalo za Vodu?

  1. Inicijalno Prokuhavanje: Prije prve upotrebe, prokuhajte vodu u kuvalu za vodu. Zatim, napunite kuvalo vodom, uključite ga, i ispraznite vodu nakon zagrijavanja. Preporučuje se ponoviti ovaj postupak barem dva puta.
  2. Prevencija Začepljenja Kamencem: Kod kupovine, odaberite električno kuvalo za vodu s skrivenim grijaćim elementom kako biste se zaštitili od nakupljanja kamenca. Ako koristite model s vidljivom spiralom, uvijek izlijte vodu iz kuvala nakon upotrebe.
  3. Isključivanje Nakon Upotrebe: Redovito isključujte kuvalo za vodu nakon svake upotrebe kako biste spriječili neočekivane kvarove ili potencijalne požare.
  4. Filtrirana Voda za Tvrdu Vodu: Ako je voda kod kuće tvrda, preporučuje se korištenje filtrirane vode. Ovo ne samo da sprječava stvaranje kamenca, već i produljuje vijek trajanja uređaja.

Kako Očistiti Kuvalo za Vodu?

  1. Uklanjanje Kamenca Limunskom Kiselinom ili Octom: Za uklanjanje kamenca, možete koristiti žlicu limunske kiseline ili šalicu octa. Ulijte vodu i šalicu octa u kuvalo, pustite da prokuha, i ostavite da djeluje sat vremena. Nakon toga, nekoliko puta prokuhajte čistu vodu u kuvalu za potpuno ispiranje.
  2. Sredstva za Uklanjanje Kamenca: Koristite sredstva za uklanjanje kamenca dostupna u tekućem ili tabletiranom obliku. Ova sredstva su univerzalna i pogodna za čišćenje aparata za kavu i kuvala za vodu.

Koji Grijač Je Najtiši?

  • Izbjegavajte Nehrđajući Čelik: Ako tražite tiho kuvalo za vodu, izbjegavajte modele od nehrđajućeg čelika s jednim zidom. Odaberite keramiku ili plastiku jer ne proizvode toliko odjeka.
  • Dvostruki Zidovi za Bolju Zvučnu Izolaciju: Modeli s dvostrukim zidovima dodatno smanjuju buku tijekom rada, čineći ih tišim izborom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dvoslojno kuhalo za vodu od nehrđajućeg čelika 2.5L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ostali proizvodi