Besplatna dostava za kupovinu iznad 99 KM!

Besplatna dostava za kupovinu iznad 99 KM!

domplusshop@gmail.com

Reklamacije

U našem shopu, vaše povjerenje nam je od iznimne važnosti. Stoga želimo istaknuti našu čvrstu predanost kvaliteti i ispravnosti proizvoda koje nudimo. Garantiramo vam da će svaki proizvod koji naručite biti u potpunosti ispravan, a mi smo tu da osiguramo da vaše iskustvo kupovine bude bez ikakvih neugodnosti.

Ako, unatoč našim naporima, primijetite da proizvod ne radi ili je oštećen prilikom dostave, slobodno nas odmah obavijestite. Naša usluga reklamacije je ovdje kako bismo vam pružili podršku. Garantujemo vam da ćemo odgovoriti na vaše zahtjeve brzo i učinkovito.

Ukoliko se suočite s neispravnošću ili oštećenjem, nudimo vam mogućnost reklamacije i zamjene proizvoda. Vaša potpuna zadovoljstva našim proizvodima naša je prioritet, i radit ćemo sve što je potrebno kako bismo osigurali da dobijete ispravan proizvod ili adekvatnu zamjenu.

Vaša sreća i sigurnost pri kupovini su nam na prvom mjestu, stoga možete biti sigurni da ćemo uložiti maksimalne napore kako bismo riješili svaki problem koji se može pojaviti. Zahvaljujemo vam na povjerenju i radujemo se što smo dio vašeg iskustva online kupovine.